Lista sûkanê Portekizi

Wikipediya ra ensiklopediya xosere
Jump to: şiyayış, Cı geyre
Resım Bacar wılayet nıfus[1] A city since
ABT.png
Abrantes
Abrantes
18,600
1916-06-14
Agualva-Cacem.png
Agualva-Cacém
Sintra
121,000
2001-07-12
AGD1.png
Águeda
Águeda
11,357
1985-08-14
ABF1.png
Albufeira
Albufeira
16,237
1986-08-20
ASL1.png
Alcácer do Sal
Alcácer do Sal
9,118
1997-07-12
ACB1.png
Alcobaça
Alcobaça
15,800
1995-08-30
ALM1.png
Almada
Almada
101,500
1973-06-16
Blank pt CoA city.png
Almeirim
Almeirim
11,607
1991-08-16
VFX-alverca1.png
Alverca do Ribatejo
Vila Franca de Xira
29,086
1990-08-09
AMD.png
Amadora
Amadora
151,500
1979-09-17
AMT1.png
Amarante
Amarante
11,000
1985-08-14
SXL-amora.png
Amora
Seixal
53,638
1993-07-02
AND.png
Anadia
Anadia
3,533
2004-12-09
Angra do Heroísmo, Azores, Portugal (brasões).png
Angra do Heroísmo
Angra do Heroísmo
21,200
1534-08-21
AVR.png
Aveiro
Aveiro
67,003
1759-04-11
BCL.png
Barcelos
Barcelos
20,000
1928-09-06
BRR1.png
Barreiro
Barreiro
50,232
1984-06-28
BJA.png
Beja
Beja
23,475
1521-04-10
BRG.png
Braga
Braga
181,819
From time immemorial
BGC.png
Bragança
Bragança
19,998
1464-02-23
CLD.png
Caldas da Rainha
Caldas da Rainha
30,006
1927-08-26
CMT1.png
Câmara de Lobos
Câmara de Lobos
16,842
1996-08-02
Blank pt CoA city.png
Caniço
Santa Cruz
11,586
2005-06-09
CNT1.png
Cantanhede
Cantanhede
7,066
1991-08-16
CTX1.png
Cartaxo
Cartaxo
10,115
1995-08-30
CTB.png
Castelo Branco
Castelo Branco
34,525
1771-03-20
CHV.png
Chaves
Chaves
19,307
1929-03-18
CBR.png
Coimbra
Coimbra
138,540
From time immemorial
Blank pt CoA city.png
Costa da Caparica
Almada
14,100
2004-12-09
CVL.png
Covilhã
Covilhã
36,147
1870-10-20
ELV.png
Elvas
Elvas
28,106
1513-04-03
ENT1.png
Entroncamento
Entroncamento
20,065
1991-08-16
Blank pt CoA city.png
Ermesinde
Valongo
40,139
1990-08-10
Blank pt CoA city.png
Esmoriz
Ovar
11,200
1993-07-02
ESP1.png
Espinho
Espinho
10,500
1973-06-16
EPS1.png
Esposende
Esposende
9,148
1993-07-02
ETR.png
Estarreja
Estarreja
7,000
2004-12-09
ETZ.png
Estremoz
Estremoz
9,011
1926-08-31
EVR.png
Évora
Évora
46,417
From time immemorial
FAF1.png
Fafe
Fafe
15,323
1986-08-23
FAR.png
Faro
Faro
43,757
1540-09-07
VNO-fatima.png
Fátima
Ourém
10,302
1997-07-12
FLG1.png
Felgueiras
Felgueiras
15,100
1990-08-10
FIG.png
Figueira da Foz
Figueira da Foz
36,500
1882-09-20
Blank pt CoA city.png
Fiães
Santa Maria da Feira
13,100
2001-07-12
Blank pt CoA city.png
Freamunde
Paços de Ferreira
7,452
2001-07-12
FNC.png
Funchal
Funchal
100,526
1508-08-21
FND1.png
Fundão
Fundão
8,957
1988-04-19
ILH-gafanhanazare1.png
Gafanha da Nazaré
Ílhavo
14,021
2001-07-21
Blank pt CoA city.png
Gandra
Paredes
5,200
2003-08-26
GDM1.png
Gondomar
Gondomar
25,000
1991-08-16
GVA1.png
Gouveia
Gouveia
3,500
1988-02-01
GRD.png
Guarda
Guarda
32,274
1199-11-27
GMR.png
Guimarães
Guimarães
52,181
1853-06-23
HRT.png
Horta
Horta
9,000
1833-07-04
LGA1.png
Lagoa
Lagoa
5,000
2001-07-12
LGS.png
Lagos
Lagos
20,000
1573-01-27
LMG.png
Lamego
Lamego
12,000
From time immemorial
LRA.png
Leiria
Leiria
50,264
1545-06-13
LSB.png
Lisbon
Lisbon
545,245
From time immemorial
Blank pt CoA city.png
Lixa
Felgueiras
5,500
1995-08-30
LLE1.png
Loulé
Loulé
24,000
1988-02-01
LRS.png
Loures
Loures
26,000
1990-08-09
Blank pt CoA city.png
Lourosa
Santa Maria da Feira
11,300
2001-07-12
MCD1.png
Macedo de Cavaleiros
Macedo de Cavaleiros
7,800
1999-06-24
MAI1.png
Maia
Maia
40,000
1986-08-23
MGL1.png
Mangualde
Mangualde
8,107
2001-07-12
MCN2.png
Marco de Canaveses
Marco de Canaveses
9,000
1993-07-02
MGR1.png
Marinha Grande
Marinha Grande
29,100
1988-04-19
MTS1.png
Matosinhos
Matosinhos
47,703
1984-06-28
MLD.png
Mealhada
Mealhada
5,500
2003-08-26
MDA-mêda.JPG
Mêda
Mêda
2,004
2004-12-09
MDR.png
Miranda do Douro
Miranda do Douro
2,000
1545-07-10
MDL1.png
Mirandela
Mirandela
11,000
1984-06-28
MMN1.png
Montemor-o-Novo
Montemor-o-Novo
14,000
1988-04-18
MTJ.png
Montijo
Montijo
30,486
1985-08-14
MRA1.png
Moura
Moura
10,000
1988-02-01
ODV-odivelas.png
Odivelas
Odivelas
54,500
1990-08-10
OLH2.png
Olhão da Restauração
Olhão
31,100
1985-08-14
OAZ.png
Oliveira de Azeméis
Oliveira de Azeméis
15,000
1984-05-16
OBR1.png
Oliveira do Bairro
Oliveira do Bairro
5,005
2003-08-26
OHP1.png
Oliveira do Hospital
Oliveira do Hospital
4,400
1993-07-02
VNO1.png
Ourém
Ourém
11,100
1991-08-16
OVR.png
Ovar
Ovar
18,900
1984-06-28
PFR1.png
Paços de Ferreira
Paços de Ferreira
9,000
1993-07-02
PRD1.png
Paredes
Paredes
12,500
1991-08-16
PNF.png
Penafiel
Penafiel
10,000
1770-03-03
PNI1.png
Peniche
Peniche
17,500
1988-02-01
PRG.png
Peso da Régua
Peso da Régua
10,000
1985-08-14
PNH.png
Pinhel
Pinhel
3,500
1770-08-25
PBL1.png
Pombal
Pombal
18,500
1991-08-16
PDL.png
Ponta Delgada
Ponta Delgada
46,102
1546-04-02
PSR.png
Ponte de Sor
Ponte de Sor
11,000
1985-08-14
PTG.png
Portalegre
Portalegre
15,700
1550-05-23
PTM.png
Portimão
Portimão
40,700
1924-12-11
PRT.png
Porto
Porto
237,559
From time immemorial
PST1.png
Vila Baleira (a.k.a. Porto Santo)
Porto Santo
4,475
1996-08-02
VFX-povoasiria1.png
Póvoa de Santa Iria
Vila Franca de Xira
28,000
1999-06-24
PVZ2.png
Póvoa de Varzim
Póvoa de Varzim
38,257
1973-06-16
VPV1.png
Praia da Vitória
Praia da Vitória
6,500
1981-06-20
LLE-quarteira1.png
Quarteira
Loulé
21,000
1999-06-24
SNT-queluz.png
Queluz
Sintra
116,124
1997-07-24
Blank pt CoA city.png
Rebordosa
Paredes
12,100
2003-08-26
RMZ.png
Reguengos de Monsaraz
Reguengos de Monsaraz
7,900
2004-12-09
RGR1.png
Ribeira Grande
Ribeira Grande
6,350
1981-06-29
RMR1.png
Rio Maior
Rio Maior
11,102
1985-08-14
Blank pt CoA city.png
Rio Tinto
Gondomar
61,227
1995-08-30
SBG.png
Sabugal
Sabugal
2,300
2004-12-09
LRS-sacavem.png
Sacavém
Loures
17,000
1997-06-04
SCD1.png
Santa Comba Dão
Santa Comba Dão
3,200
1999-06-24
SCR1.png
Santa Cruz
Santa Cruz
6,500
1996-08-02
VFR1.png
Santa Maria da Feira
Santa Maria da Feira
16,900
1985-08-14
STN1.png
Santana
Santana
3,300
2001-01-01
STR.png
Santarém
Santarém
30,100
1868-12-24
STC1.png
Santiago do Cacém
Santiago do Cacém
7,753
1991-08-16
STS1.png
Santo Tirso
Santo Tirso
14,100
1985-08-14
SJM.png
São João da Madeira
São João da Madeira
21,102
1984-06-28
MTS-smamedeinfesta1.png
São Mamede de Infesta
Matosinhos
27,000
2001-07-12
Blank pt CoA city.png
São Salvador de Lordelo
Paredes
11,000
2003-08-26
SEI1.png
Seia
Seia
7,000
1986-08-23
SXL1.png
Seixal
Seixal
31,101
1993-07-02
SRP.png
Serpa
Serpa
9,990
2003-08-26
STB.png
Setúbal
Setúbal
120,636
1860-04-19
SLV.png
Silves
Silves
11,000
From time immemorial
SNS1.png
Sines
Sines
15,555
1997-07-12
TRC.png
Tarouca
Tarouca
3,200
2004-12-09
TVR.png
Tavira
Tavira
13,300
1520-03-16
TMR.png
Tomar
Tomar
20,000
1844-02-12
TND1.png
Tondela
Tondela
10,120
1988-02-01
TNV1.png
Torres Novas
Torres Novas
14,900
1985-08-14
TVD1.png
Torres Vedras
Torres Vedras
27,200
1979-02-03
TCS.png
Trancoso
Trancoso
3,350
2004-12-09
TRF.png
Trofa
Trofa
22,000
1993-07-02
Blank pt CoA city.png
Valbom
Gondomar
14,100
2004-12-09
VAC1.png
Vale de Cambra
Vale de Cambra
4,200
1993-07-02
VLG1.png
Valongo
Valongo
27,900
1990-08-10
VPC1.png
Valpaços
Valpaços
4,102
1999-06-24
VND1.png
Vendas Novas
Vendas Novas
10,103
1993-07-02
VCT.png
Viana do Castelo
Viana do Castelo
36,750
1848-01-20
VCD1.png
Vila do Conde
Vila do Conde
32,257
1988-02-01
VFX1.png
Vila Franca de Xira
Vila Franca de Xira
19,000
1984-06-28
VNF1.png
Vila Nova de Famalicão
Vila Nova de Famalicão
30,100
1985-08-14
VLF1.png
Vila Nova de Foz Côa
Vila Nova de Foz Côa
3,303
1997-07-12
VNG1.png
Vila Nova de Gaia
Vila Nova de Gaia
178,526
1984-06-28
STC-sandre.png
Vila Nova de Santo André
Santiago do Cacém
12,123
2003-08-26
VRL.png
Vila Real
Vila Real
27,250
1925-07-20
VRS1.png
Vila Real de Santo António
Vila Real de Santo António
11,000
1988-04-19
VIS.png
Viseu
Viseu
50,583
From time immemorial
VIZ.png
Vizela
Vizela
10,100
1998-09-01

Şablon:Link FL


Ğeletê çime mucnayîşî: etiketê <ref>î niesto, feqat etiketê <references/>î nidiyo