Wikipediyay Zazaki: Ferqê çımraviyarnayışan

Wikipediya, ensiklopediya xosere ra
Content deleted Content added
No edit summary
mNo edit summary
Line 1: Line 1:
[[Dosya:Wikipedia-logo-Zazaki.png|right|Wikipedia Zazaki]]
[[Dosya:Wikipedia-logo-Zazaki.png|right|Wikipediya Zazaki]]
'''Wikipediya Zazaki''' , zıwanê [[Zazaki]] de yew ensiklopediya internetiya. Wikipediya Zazaki, vêrdey (tarixê) Zazaki u [[Zaza]]yan de ensiklopediya verêna. Çıke hata nıka be zıwanê Zazaki yew ensiklopediye çinibiye. Leqemê xo "'''Zazakipedia'''"o. Caê Wikipedia Zazaki, zıwan u zagonê (kulturê) Zazayan de zaf gıran u muhimo. Wikipediya Zazaki serra [[2006]]i de sıfte kerd. Wikipediyanê zıwananê İrankiyanê binan ra, Wikipediya [[Gileki]] u Wikipediya [[Mazenderanki]] bırayê projeya Wikipediya Zazakiyê.
'''Wikipediya Zazaki''', zıwanê [[Zazaki]] de yew ensiklopediya internetia. Wikipediya Zazaki, vêrdeyê (tarixê) Zazaki u [[Zaza]]yan de ensiklopediya verêna. Çıke heta nıka be zıwanê Zazaki yew ensiklopediye çinıbiye. Leqema xo "'''Zazakipediya'''"ya. Cayê Wikipediya Zazaki, zıwan u zagonê (kulturê) Zazayan de zaf gıran u muhimo. Wikipediya Zazaki serra [[2006]]ıne de sıfte kerd. Wikipediyanê zıwananê İrankiyanê binan ra, Wikipediya [[Gileki]] u Wikipediya [[Mazenderanki]] bırayê projeyê Wikipediya Zazakiyê.




==Facebook de pela heyrananê Wikipediya Zazaki==
==Facebook de pela heyrananê Wikipediya Zazaki==
Line 9: Line 7:


{{Wikipediyay}}
{{Wikipediyay}}
[[Category:Zazaki]]
[[Kategoriye:Zazaki]]


[[cs:Zazaki Wikipedie]]
[[cs:Zazaki Wikipedie]]

Revizyonê 2 Adare 2013, seate 12:24 de

Wikipediya Zazaki
Wikipediya Zazaki

Wikipediya Zazaki, zıwanê Zazaki de yew ensiklopediya internetia. Wikipediya Zazaki, vêrdeyê (tarixê) Zazaki u Zazayan de ensiklopediya verêna. Çıke heta nıka be zıwanê Zazaki yew ensiklopediye çinıbiye. Leqema xo "Zazakipediya"ya. Cayê Wikipediya Zazaki, zıwan u zagonê (kulturê) Zazayan de zaf gıran u muhimo. Wikipediya Zazaki serra 2006ıne de sıfte kerd. Wikipediyanê zıwananê İrankiyanê binan ra, Wikipediya Gileki u Wikipediya Mazenderanki bırayê projeyê Wikipediya Zazakiyê.

Facebook de pela heyrananê Wikipediya Zazaki

Wikipediya Zazaki pela facebooki


Şablon:Wikipediyay