Wikipediyay Zazaki: Ferqê çımraviyarnayışan

Wikipediya, ensiklopediya xosere ra
Content deleted Content added
No edit summary
Etiket: Vurriyayışê Vurnayoğê asayeyi
mNo edit summary
Line 1: Line 1:
[[Dosya:Wikipedia-logo-v2-diq.svg|right|Wikipediyaya Zazaki]]
[[Dosya:Wikipedia-logo-v2-diq.svg|right|Wikipediyaya Zazaki]]
'''Wikipediyay Zazaki''', zıwanê [[Zazaki]] de yew ensiklopediya internetia. Wikipediyay Zazaki, vêrdey (tarixê) Zazaki u [[Zaza]]yan de ensiklopediya verêna. Çıke heta nıka be zıwanê Zazaki yew ensiklopediye çinıbiye. Leqema xo "'''Zazakipediya'''"ya. Cayê Wikipediyay Zazaki, zıwan u zagonê (kulturê) Zazayan de zaf gıran u muhimo. Wikipediyay Zazaki serra [[2006]]ıne de sıfte kerd. Wikipediyanê zıwananê İrankiyanê binan ra, Wikipediyay [[Gileki]] û Wikipediyay [[Mazenderanki]] bırayê projeyê Wikipediyay Zazakiyê.
'''Wikipediyay Kirdi Zazaki''', zıwanê


== Facebook de pela heyrananê Wikipediyay Zazaki ==
Kirdi [[Zazaki]] de yew ensiklopediya internetia. Wikipediyay Zazaki, vêrdey (tarixê) Zazaki u [[Zaza]]yan de ensiklopediya verêna. Çıke heta nıka be zıwanê Zazaki yew ensiklopediye çinıbiye. Leqema xo "'''Zazakipediya'''"ya. Cayê Wikipediyay Zazaki, zıwan u zagonê (kulturê) Zazayan de zaf gıran u muhimo. Wikipediyay Zazaki serra [[2006]]ıne de sıfte kerd. Wikipediyanê zıwananê İrankiyanê binan ra, Wikipediyay [[Gileki]] û Wikipediyay [[Mazenderanki]] bırayê projeyê Wikipediyay Zazakiyê.
* [http://www.facebook.com/pages/Wikipediya-Zazaki-ensiklopediyo-xoser/38665057582?v=wall&ref=ts Pela facebooki de Wikipediyay Zazaki]

==Facebook de pela heyrananê Wikipediyay Zazaki==
[http://www.facebook.com/pages/Wikipediya-Zazaki-ensiklopediyo-xoser/38665057582?v=wall&ref=ts Pela facebooki de Wikipediyay Zazaki]


{{Wikipediyay}}
{{Wikipediyay}}

[[Kategoriye:Zazaki]]
[[Kategoriye:Zazaki]]

Revizyonê 14 Çele 2018, seate 06:30 de

Wikipediyaya Zazaki
Wikipediyaya Zazaki

Wikipediyay Zazaki, zıwanê Zazaki de yew ensiklopediya internetia. Wikipediyay Zazaki, vêrdey (tarixê) Zazaki u Zazayan de ensiklopediya verêna. Çıke heta nıka be zıwanê Zazaki yew ensiklopediye çinıbiye. Leqema xo "Zazakipediya"ya. Cayê Wikipediyay Zazaki, zıwan u zagonê (kulturê) Zazayan de zaf gıran u muhimo. Wikipediyay Zazaki serra 2006ıne de sıfte kerd. Wikipediyanê zıwananê İrankiyanê binan ra, Wikipediyay Gileki û Wikipediyay Mazenderanki bırayê projeyê Wikipediyay Zazakiyê.

Facebook de pela heyrananê Wikipediyay Zazaki

Şablon:Wikipediyay