Ravêr zerreki

Blanche Baker

Wikipediya, ensiklopediya xosere ra
Blanche Baker
Melumato şexsi
Dewlete Dewletê Yewbiyaeyê Amerika
Cınsiyet Cêniye
Cayê biyayışi New York City
Biyayış
Wendış Wellesley College, Lee Strasberg Theatre and Film Institute û HB Studio
Gure Senarist, vıraştoğê filmi, kaykerê seriali, kaykerê sinema, Kaykerê tiyatroy û Hetenoğê filmi
Zıwani İngılızki
Maye Carroll Baker
Pi Jack Garfein
Keyepele www.blanchebaker.com

Blanche Baker (20 Kanun 1956), yew kaykera Amerikana.

Filmografiye

[bıvurne | çımeyi bıvurne]
  • 1979: French Postcards
  • 1982: The Tragedy of Romeo and Juliet
  • 1983: Cold Feet
  • 1984: Sixteen Candles
  • 1988: Bum Rap
  • 1991: Livin' Large!
  • 1994: Dead Funny
  • 2006: Underdogs
  • 2007: The Girl Next Door
  • 2009: Jackrabbit Sky
  • 2010: Three Chris's
  • 2010: Hypothermia
  • 2010: An Affirmative Act
  • 2011: Fake
  • 2011: The Grand Theft
  • 2012: Curiosity Killed the Cat
  • 2013: Truth
  • 2014: Jersey Justice
  • 2014: The Coffee Shop
  • 2014: Gay Positive
  • 2014: Deep in the Darkness
  • 2017: Cries of the Unborn
  • 2018: My Daughter Vanished
  • 2019: Alice Fades Away
  • Summer of Ivy

Rêzefilmê têlevizyoni

[bıvurne | çımeyi bıvurne]
  • 1979: Mary and Joseph: A Story of Faith
  • 1982: The Day the Bubble Burst
  • 1983: The Awakening of Candra
  • 2006: Save My Bath
  • 2009: Taking Chance

Filmê videoyi

[bıvurne | çımeyi bıvurne]
  • 2007: The Making of 'The Girl Next Door'
  • 2008: Celebrating Sixteen Candles
  • 2014: Stranger Than Fiction: The Making of Truth

Linkê teberi

[bıvurne | çımeyi bıvurne]