Lista qezanê Madridi

Wikipediya, ensiklopediya xosere ra
Xıl de be pusula Xıl de cıgeyrayışi

İspanya de paytextê Madridi de 21 qezeyan (distrito) ra ameyo pêser. Nê qezey 128 mahalleyan (barrio) ra mışterekê.

Qezey[bıvurne | çımeyi bıvurne]

No Name Erd
(2014)
Nıfus
(2014)
Sıxletiye
(2014)
Heruna cı Semti-mahley
1 Centro &0000000000000523.080000523.08 &Xetaya ifadeyi: Karakterê noxtakerdışê ","iyo ke nêşınasiyeno.Xetaya ifadeyi: Karakterê noxtakerdışê ","iyo ke nêşınasiyeno.Xetaya ifadeyi: Karakterê noxtakerdışê ","iyo ke nêşınasiyeno.Xetaya ifadeyi: Karakterê noxtakerdışê ","iyo ke nêşınasiyeno.Xetaya ifadeyi: Karakterê noxtakerdışê ","iyo ke nêşınasiyeno.Xetaya ifadeyi: Karakterê noxtakerdışê ","iyo ke nêşınasiyeno.Xetaya ifadeyi: Karakterê noxtakerdışê ","iyo ke nêşınasiyeno.Xetaya ifadeyi: Karakterê noxtakerdışê ","iyo ke nêşınasiyeno.Xetaya ifadeyi: Karakterê noxtakerdışê ","iyo ke nêşınasiyeno.Xetaya ifadeyi: Karakterê noxtakerdışê ","iyo ke nêşınasiyeno.Xetaya ifadeyi: Karakterê noxtakerdışê ","iyo ke nêşınasiyeno.Xetaya ifadeyi: Karakterê noxtakerdışê ","iyo ke nêşınasiyeno.Xetaya ifadeyi: Karakterê noxtakerdışê ","iyo ke nêşınasiyeno.Xetaya ifadeyi: Karakterê noxtakerdışê ","iyo ke nêşınasiyeno.Xetaya ifadeyi: Karakterê noxtakerdışê ","iyo ke nêşınasiyeno.Xetaya ifadeyi: Karakterê noxtakerdışê ","iyo ke nêşınasiyeno..Xetaya ifadeyi: Karakterê noxtakerdışê ","iyo ke nêşınasiyeno.134,271 &0000000000000256.690000256.69 Centro District loc-map.svg Palacio (11)
Embajadores (12)
Cortes (13)
Justicia (14)
Universidad (15)
Sol (16)
2 Arganzuela &0000000000000648.100000648.10 &0000000000151608.000000151,608 &0000000000000233.930000233.93 Arganzuela District loc-map.svg Imperial (21)
Acacias (22)
Chopera (23)
Legazpi (24)
Delicias (25)
Palos de Moguer (26)
Atocha (27)
3 Retiro &0000000000000545.120000545.12 &0000000000118743.000000118,743 &0000000000000217.830000217.83 Retiro District loc-map.svg Pacífico (31)
Adelfas (32)
Estrella (33)
Ibiza (34)
Jerónimos (35)
Niño Jesús (36)
4 Salamanca &0000000000000538.720000538.72 &0000000000143598.000000143,598 &0000000000000266.550000266.55 Salamanca District loc-map.svg Recoletos (41)
Goya (42)
Fuente del Berro (43)
Guindalera (44)
Lista (45)
Castellana (46)
5 Chamartin &0000000000000917.010000917.01 &0000000000142684.000000142,684 &0000000000000155.600000155.60 Chamartín District loc-map.svg El Viso (51)
Prosperidad (52)
Ciudad Jardín (53)
Hispanoamérica (54)
Nueva España (55)
Castilla (56)
6 Tetuán &0000000000000538.810000538.81 &0000000000152523.000000152,523 &0000000000000283.070000283.07 Tetuán District loc-map.svg Bellas Vistas (61)
Cuatro Caminos (62)
Castillejos (63)
Almenara (64)
Valdeacederas (65)
Berruguete (66)
7 Chamberí &0000000000000467.410000467.41 &0000000000138586.000000138,586 &0000000000000296.500000296.50 Chamberí District loc-map.svg Gaztambide (71)
Arapiles (72)
Trafalgar (73)
Almagro (74)
Ríos Rosas (75)
Vallehermoso (76)
8 Fuencarral-El Pardo &0000000000023781.01000023,781.01 &0000000000232651.000000232,651 &0000000000000009.7800009.78 Fuencarral-El Pardo District loc-map.svg El Pardo (81)
Fuentelarreina (82)
Peñagrande (83)
Pilar (84)
La Paz (85)
Valverde (86)
Mirasierra (87)
El Goloso (88)
9 Moncloa-Aravaca &0000000000004653.1400004,653.14 &0000000000115713.000000115,713 &0000000000000024.87000024.87 Moncloa-Aravaca District loc-map.svg Casa de Campo (91)
Argüelles (92)
Ciudad Universitaria (93)
Valdezarza (94)
Valdemarín (95)
El Plantío (96)
Aravaca (97)
10 Latina &0000000000002541.5700002,541.57 &0000000000237953.000000237,953 &0000000000000093.62000093.62 Latina District loc-map.svg Los Cármenes (101)
Puerta del Ángel (102)
Lucero (103)
Aluche (104)
Campamento (105)
Cuatro Vientos (106)
Las Águilas (107)
11 Carabanchel &0000000000001404.8400001,404.84 &0000000000242780.000000242,780 &0000000000000172.820000172.82 Carabanchel District loc-map.svg Comillas (111)
Opañel (112)
San Isidro (113)
Vista Alegre (114)
Puerta Bonita (115)
Buenavista (116)
Abrantes (117)
12 Usera &0000000000000775.510000775.51 &0000000000133655.000000133,655 &0000000000000172.350000172.35 Usera District loc-map.svg Orcasitas (121)
Orcasur (122)
San Fermín (123)
Almendrales (124)
Moscardó (125)
Zofío (126)
Pradolongo (127)
13 Puente de Vallecas &0000000000001500.5800001,500.58 &0000000000228739.000000228,739 &0000000000000152.430000152.43 Puente de Vallecas District loc-map.svg Entrevías (131)
San Diego (132)
Palomeras Bajas (133)
Palomeras Sureste (134)
Portazgo (135)
Numancia (136)
14 Moratalaz &0000000000000611.010000611.01 &0000000000096171.00000096,171 &0000000000000157.400000157.40 Moratalaz District loc-map.svg Pavones (141)
Horcajo (142)
Marroquina (143)
Media Legua (144)
Fontarrón (145)
Vinateros (146)
15 Ciudad Lineal &0000000000001142.5700001,142.57 &0000000000214256.000000214,256 &0000000000000187.520000187.52 Ciudad Lineal District loc-map.svg Ventas (151)
Pueblo Nuevo (152)
Quintana (153)
Concepción (154)
San Pascual (155)
San Juan Bautista (156)
Colina (157)
Atalaya (158)
Costillares (159)
16 Hortaleza &0000000000002741.4600002,741.46 &0000000000172705.000000172,705 &0000000000000063.00000063 Hortaleza District loc-map.svg Palomas (161)
Piovera (162)
Canillas (163)
Pinar del Rey (164)
Apóstol Santiago (165)
Valdefuentes (166)
17 Villaverde &0000000000002013.3800002,013.38 &0000000000142040.000000142,040 &0000000000000070.55000070.55 Villaverde District loc-map.svg San Andrés (171)
San Cristóbal (172)
Butarque (173)
Los Rosales (174)
Los Ángeles (175)
18 Villa de Vallecas &0000000000005142.1500005,142.15 &0000000000098767.00000098,767 &0000000000000019.21000019.21 Villa de Vallecas District loc-map.svg Casco Histórico de Vallecas (181)
Santa Eugenia (182)
Ensanche de Vallecas (183)
19 Vicálvaro &0000000000003517.6500003,517.65 &0000000000069729.00000069,729 &0000000000000019.82000019.82 Vicálvaro District loc-map.svg Casco Histórico de Vicálvaro (191)
Ambroz (192)
20 San Blas-Canillejas &0000000000002236.8200002,236.82 &0000000000153372.000000153,372 &0000000000000068.57000068.57 San Blas District loc-map.svg Simancas (201)
Hellín (202)
Amposta (203)
Arcos (204)
Rosas (205)
Rejas (206)
Canillejas (207)
Salvador (208)
21 Barajas &0000000000004190.8200004,190.82 &0000000000045586.00000045,586 &0000000000000010.88000010.88 Barajas District loc-map.svg Alameda de Osuna (211)
Aeropuerto (212)
Casco Histórico de Barajas (213)
Timón (214)
Corralejos (215)