Lista sûkanê İsraili

Wikipediya, ensiklopediya xosere ra
Xıl de be pusula Xıl de cıgeyrayışi

Lista sûkanê İsraili:

  1. Qudıs (746.300) ירושלים
  2. Tel Aviv-Yafo (390.400) תל אביב-יפו
  3. Haifa (265.900) חיפה
  4. Rishon LeZion (224.500) ראשון לציון
  5. Eşdod (207.300) אשדוד
  6. Petach Tikwa (188.900) פתח תקווה
  7. Beër Sjeva (186.600) באר שבע
  8. Netanya (176.400) נתניה
  9. Holon (169.000) חולון
  10. Bene Beraq (150.800) בני ברק
  11. Ramat Gan (130.100) רמת גן
  12. Bat Yam (129.600) בת ים
  13. Eşkelon (109.100) אשקלון
  14. Rehovot (106.200) רחובות
  15. Herzliya (84.300) הרצלייה
  16. Kefar Sava (81.800) כפר סבא
  17. Hadera (77.200) חדרה
  18. Ra'annana (73.100) רעננה
  19. Bet Shemesh (72.300) בית שמש
  20. Lod (67.200) לוד
  21. Modi’in-Maccabim-Re’ut(66.700)
  22. Nazareth (65.500) נצרת
  23. Ramla (64.900) רמלה
  24. Nahariya (51.100) נהרייה
  25. Kiryat Ata (49.700) קריית אתא
  26. Givatayim (49.600) גבעתיים
  27. Kiryat Gat (47.800) קריית גת
  28. Eilat (46.900) אילת
  29. Akko (46.100) עכו
  30. Hod Hasharon (45.600) הוד השרון
  31. Karmiël (44.500) כרמיאל
  32. Nazareth Illit (43.300) נצרת עילית
  33. Umm al-Fahm (43.200) אום אל-פחם
  34. Rahat (42.100) רהט
  35. Tiberya (40.100) טבריה
  36. Kiryat Motzkin (39.800) קריית מוצקין
  37. Afula (39.300) עפולה
  38. Kiryat Yam (38.400) קריית ים
  39. Modi'in Illit (38.000) מודיעין עילית (Westlike Jordaanouwer)
  40. Kiryat Bialik (37.100) קריית ביאליק
  41. Rosh Ha'ayin (35.800) ראש העין
  42. Ramat HaSharon (35.600) רמת השרון
  43. Dimona (33.900) דימונה
  44. Yavne (31.800) יבנה
  45. Or Yehuda (31.600) אור יהודה
  46. Taibe (31.000) טייבה
  47. Shfar'am (30.900) שפרעם
  48. Baka-Jat (29.000 yn twa gemeenten) בקעה-ג'ת, nije stêd fuortkaam út:
    1. de stêd Bak'a al-Gharbiya (20.300) באקה אל-גרביה
    2. gemeente Jat (8700) ג'ת
  49. Ma'ale Adumim (27.000) מעלה אדומים (Westlike Jordaanouwer)
  50. Safed (26.600) צפת
  51. Nes Ziona (26.400) נס ציונה
  52. Migdal Ha'emek (24.700) מגדל העמק
  53. Tamara (24.500) טמרה
  54. Arad (24.200) ערד
  55. Kiryat Ono (24.200) קריית אונו
  56. Ofakim (23.600) אופקים
  57. Daliyat Al-Karmel-Isfiya (23.100 yn twa gemeenten) דאלית אל כרמל-עספיא, fuortkaam út:
    1. gemeente Daliyat Al-Karmel (13.500) דאלית אל-כרמל
    2. gemeente Isfiya (9600) עספיא
  58. Sachnin (23.000) סח'נין
  59. Netivot (22.400) נתיבות
  60. Yehud (22.300) יהוד
  61. Betar Illit (21.900) ביתר עילית (Westlike Jordaanouwer)
  62. Kiryat Shmona (21.900) קריית שמונה
  63. Nesher (21.100) נשר
  64. Ma'alot-Tarshicha (20.900) מעלות-תרשיחא
  65. Sderot (19.800) שדרות
  66. Tira (19.600) טירה
  67. Kiryat Malakhi (19.200) קריית מלאכי
  68. Tirat Carmel (18.800) טירת כרמל
  69. Ariël (16.500) אריאל (Westlike Jordaanouwer)
  70. Bet Shean (16.000) בית שאן
  71. Kalansawa (15.800) קלנסווה
  72. Or Akiwa (15.700) אור עקיבא