Lista sûkanê Danimarka

Wikipediya ra ensiklopediya xosere
Jump to: şiyayış, Cı geyre
Sûkê Danimarka

Lista alfabetike[bıvurne | Çımey bıvırnê]

A[bıvurne | Çımey bıvırnê]

  • Aastrup
  • Allinge-Sandvig
  • Ans
  • Assens
  • Augustenborg

B[bıvurne | Çımey bıvırnê]

  • Beder
  • Billund
  • Birkerød
  • Bjerringbro
  • Bogense
  • Brande
  • Brønderslev

C[bıvurne | Çımey bıvırnê]

D[bıvurne | Çımey bıvırnê]

  • Dragør

E[bıvurne | Çımey bıvırnê]

  • Ebeltoft
  • Elsinore (Helsingør)
  • Esbjerg
  • Espergærde

F[bıvurne | Çımey bıvırnê]

  • Fakse
  • Farum
  • Fjerritslev
  • Fredensborg
  • Fredericia
  • Frederiksberg
  • Frederikshavn
  • Frederikssund
  • Frederiksværk
  • Fåborg

G[bıvurne | Çımey bıvırnê]

  • Gilleleje
  • Grenå
  • Greve Strand
  • Grindsted
  • Gråsten
  • Gudhjem

H[bıvurne | Çımey bıvırnê]

  • Haderslev
  • Hadsten
  • Hadsund
  • Haslev
  • Hedensted
  • Helsinge
  • Herning
  • Hillerød
  • Hinnerup
  • Hirtshals
  • Hjørring
  • Hobro
  • Holbæk
  • Holstebro
  • Horsens
  • Hvalsø
  • Hvidovre
  • Høje Tåstrup
  • Hørsholm

I[bıvurne | Çımey bıvırnê]

  • Ikast
  • Ishøj

J[bıvurne | Çımey bıvırnê]

  • Jelling
  • Jyllinge

K[bıvurne | Çımey bıvırnê]

  • Kastrup
  • Kalundborg
  • Kerteminde
  • Kjellerup
  • Kolding
  • Kongens Lyngby
  • Korsør
  • Køge

L[bıvurne | Çımey bıvırnê]

  • Lemvig
  • Lillerød
  • Lystrup
  • Løgstør
  • Løgumkloster
  • Løkken

M[bıvurne | Çımey bıvırnê]

  • Mariager
  • Maribo
  • Marstal
  • Middelfart
  • Møldrup

N[bıvurne | Çımey bıvırnê]

  • Nakskov
  • Nexø
  • Nibe
  • Nivå
  • Nordby
  • Nyborg
  • Nykøbing Falster
  • Nykøbing Mors
  • Nykøbing Sjælland
  • Næstved
  • Nørresundby

O[bıvurne | Çımey bıvırnê]

  • Odder
  • Odense

P[bıvurne | Çımey bıvırnê]

  • Padborg
  • Præstø

R[bıvurne | Çımey bıvırnê]

  • Randers
  • Ranum
  • Ribe
  • Ringe
  • Ringkøbing
  • Ringsted
  • Roskilde
  • Rudkøbing
  • Rødby
  • Rønne
  • Rørvig

S[bıvurne | Çımey bıvırnê]

  • Sakskøbing
  • Silkeborg
  • Skagen
  • Skanderborg
  • Skive
  • Skjern
  • Skælskør
  • Slagelse
  • Smidstrup Strand
  • Smørumnedre
  • Solrød
  • Sorø
  • Stenløse
  • Store Heddinge
  • Strib
  • Struer
  • Stubbekøbing
  • Svaneke
  • Svendborg
  • Sæby
  • Sønderborg

T[bıvurne | Çımey bıvırnê]

  • Thisted
  • Thyborøn
  • Tranbjerg
  • Trærød
  • Tønder
  • Tårbæk
  • Tåstrup

V[bıvurne | Çımey bıvırnê]

  • Varde
  • Vejle
  • Viborg
  • Virum
  • Vojens
  • Vorbasse
  • Vordingborg
  • Værløse

Å[bıvurne | Çımey bıvırnê]

  • Ærøskøbing
  • Aabenraa
  • Aalborg
  • Ålestrup
  • Aarhus
  • Års