Ravêr zerreki

Jean-Pierre Bacri

Wikipediya, ensiklopediya xosere ra
Jean-Pierre Bacri
Melumato şexsi
Dewlete Fransa
Cınsiyet Camêrd
Cayê biyayışi Bou Ismaïl
Biyayış
Merdış
Cayê merdışi 6th arrondissement of Paris(Qanser ra merd)
Wendış University of Nice Sophia Antipolis
Gure Senarist, Kayker, Hunermend û nuştekarê kayi
Zıwani Fransızki
Hempar Agnès Jaoui

Jean-Pierre Bacri (24 Gulane 1951- 18 Çele 2021), yew kayker u senaristo Fransızo.

Filmografiye

[bıvurne | çımeyi bıvurne]
  • 1977: Tout simplement
  • 1978: Le Timbre
  • 1979: Le Doux visage de l'amour
  • 1992: Cuisine et dépendances
  • 1992: Smoking / No Smoking
  • 1996: Un air de famille
  • 1997: Same Old Song
  • 2000: The Taste of Others
  • 2004: Look at Me
  • 2008: Let's Talk about the Rain
  • 1978: Le goût étrange de Juliette
  • 1979: L'éblouissement (TV)
  • 1979: Le Toubib
  • 1979: Thanatos Palace Hôtel (TV)
  • 1980: Le fourbe de Séville (TV)
  • 1980: La Vénus d'Ille (TV)
  • 1980: La femme intégrale
  • 1980: L'Aéropostale, courrier du ciel (TV dizisi)
  • 1981: Le cocu magnifique (TV) - Petrus
  • 1981: Henri IV (TV)
  • 1982: Le Grand Pardon
  • 1982: Au théâtre ce soir : Histoire de rire (TV)
  • 1983: Coup de foudre'
  • 1983: Édith et Marcel
  • 1984: La Septième Cible
  • 1984: Batailles (TV)
  • 1985: Subway
  • 1985: Escalier C
  • 1985: On ne meurt que deux fois
  • 1986: Chère canaille
  • 1986: La galette du roi
  • 1986: Suivez mon regard
  • 1986: États d'âme
  • 1986: Mort un dimanche de pluie
  • 1986: Rue du départ
  • 1987: Sale temps
  • 1987: L'été en pente douce
  • 1988: Les Saisons du plaisir
  • 1988: Bonjour l'angoisse
  • 1989: Mes meilleurs copains '
  • 1990: La Baule-les-Pins
  • 1991: La Tribu
  • 1992: Le Bal des casse-pieds
  • 1992: L'homme de ma vie
  • 1993: Cuisine et dépendances
  • 1994: Perle rare
  • 1994: Bazooka
  • 1994: La Cité de la peur
  • 1996: Un air de famille
  • 1997: La méthode
  • 1997: Didier
  • 1997: On connaît la chanson
  • 1998: Un dimanche matin à Marseille : Béranger
  • 1998: Place Vendôme
  • 1999: Peut-être
  • 1999: Kennedy et moi
  • 2000: The Taste of Others
  • 2002: Asterix & Obelix: Mission Cleopatra
  • 2002: Une femme de ménage
  • 2003: Les Sentiments
  • 2004: Look at Me
  • 2006: Selon Charlie
  • 2008: Let's Talk about the rain
  • 2012: Looking for Hortense
  • 2013: Under the Rainbow
  • 2015: The Very Private Life of Mister Sim
  • 2016: Tout de suite maintenant

Linkê teberi

[bıvurne | çımeyi bıvurne]