Nesrin Cavadzade

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Nesrin Cavadzade
Melumato şexsi
Dewlete Tırkiya
Cınsiyet Cêniye (d)
Cay biyayışi Bakı
Biyayış
Wendış Marmara University (en)
Gure Kayker
Website nesrincavadzade.com.tr

Nesrin Cavadzade, (b. 30 Temuz 1982, Bakı), kaykera Tırkiyaya ke rıçıkê xo Azeriyo. Aye filmanê sinema de kay kerdo.

Filmografiye[edit | edit source]

Serre Film Rol Noti
2007 Yersiz Yurtsuz Suna
Pazar - Bir Ticaret Masalı Eczacı
2008 Dilber'in Sekiz Günü Dilber
2009 Gitmek: Benim Marlon ve Brandom Derya
2010 Acı Torun
Samanyolu Melek
2011 Güzel Günler Göreceğiz Anna
Al Yazmalım Ayça
Yangın Var Asya
2012 Ağır Roman Yeni Dünya Kara Leyla
2013 Görüş Günü Kadınları Lale
Derin Nefes Al Nazlı
2014 Küçük Ağa Başak
2014 Kuzu Medine
2014 Annemin Şarkısı Zeynep
2014 Son Mektup Nihal Hemşire
2016 Kış Güneşi Efruz
2017-2018 Bizim Hikaye Tülay Sertkaya
2018 El desentierro Tirana
2019- Yasak Elma Şahika Ekinci
2020 Aşk Tesadüfleri Sever 2